Volbeda Bloemen - Heerenveen

Bijzondergroen
Burgemeester Kuperusplein 59
8442CN Heerenveen
info@bijzondergroen.nl


Openingstijden

Winkel Heerenveen

Maandag:10.00 tot 18.00uur
Dinsdag:9.00 tot 18.00uur
Woensdag:9.00 tot 18.00uur
Donderdag:9.00 tot 18.00uur
Vrijdag:9.00 tot 18.00uur
Zaterdag:8.00 tot 17.00uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Zakelijk bloemen bestellen via Bijzondergroen

Wekelijks verse bloemen op kantoor? Bloemen bezorgen bij uw klanten of relaties? Bijzondergroen regelt het maar al te graag. Met ervaring die is doorgegeven van generatie op generatie is het sinds een aantal jaren ook mogelijk om via Bijzondergroen, bloemen te bezorgen in heel Nederland die door ons zijn samengesteld en dus niet door een lokale bloemist.

Wij kunnen dit mogelijk maken omdat we veel bloemen via internet verkopen en laten bezorgen op elk adres in Nederland. Was het zo dat we maar een paar boeketten per dag zouden versturen dan zou het niet mogelijk zijn geweest. Via onze website Bijzondergroen.nl kunnen we echter dagelijks vele verschillende boeketten aanbieden omdat mensen vanuit heel Nederland bloemen bij ons bestellen. Ons assortiment is daarmee zeer uitgebreid te noemen en bevat altijd veel seizoensbloemen.

De koelcel
De koelcel
Het magazijn
Het magazijn

Bloemen

Elke dag direct ingekocht bij de kwekers op de bloemenveiling in Aalsmeer. In eigen beheer samengebonden tot rijkelijk gevulde boeketten vol seizoensbloemen. Door de frisheid van de bloemen en de algehele uitstraling het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Geen afwijkende bloemen en kleuren maar geleverd zoals afgebeeld op de website omdat we de boeketten zelf binden en de bloemen zelf hebben ingekocht. Grote bestellingen zijn onze specialiteit. 1200 boeketten versturen op één dag naar uw relaties. Doen we allemaal in eigen beheer. Alle bloemen behoren tot de mogelijkheden omdat we dagelijks aanwezig zijn op de grootste bloemenveiling ter wereld, Flora Holland Aalsmeer. Persoonlijke boodschap toevoegen op eventueel ‘eigen’ kaartje. De tekst wordt gedrukt op een kaartje van Bijzondergroen.nl of op een kaartje van uw eigen bedrijf. De bloemen worden op water aangeboden in een stevige verzenddoos. Biologische bloemen, sinds 2 jaar zijn wij de enige bloemist die boeketten kan bezorgen in heel Nederland die volledig bestaan uit biologisch geteelde bloemen.

Bezorging

Stipte bezorging door uitmuntende koeriersdienst. Mogelijkheid om de bezorging te volgen. Tijdsvensters mogelijk. Rapportage van bezorging zodat er nooit meer onduidelijkheid bestaat over de status van bezorging. Weet wanneer de bloemen zijn bezorgd.

Bestellen

Eenvoudig bestellen per mail. Geef de bestelling door per mail of bestel direct via de site. Direct in contact met degene die de bloemen gaat leveren. Geen gedoe meer met mensen die de order slechts doorspelen naar een derde partij en daarvoor zelf de commissie opstrijken. Eens per maand worden de bestellingen verzameld op één overzichtelijke factuur.