Volbeda Bloemen - Heerenveen

Bijzondergroen
Burgemeester Kuperusplein 59
8442CN Heerenveen
info@bijzondergroen.nl


Openingstijden

Winkel Heerenveen

Maandag:10.00 tot 18.00uur
Dinsdag:9.00 tot 18.00uur
Woensdag:9.00 tot 18.00uur
Donderdag:9.00 tot 18.00uur
Vrijdag:9.00 tot 18.00uur
Zaterdag:8.00 tot 17.00uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Over Volbeda Bloemen

Volbeda bloemen is al 4 generaties lang een begrip in Friesland. Met de winkel Bijzondergroen in Heerenveen en de webwinkel op Bijzondergroen.nl

Wij staan bekend om zijn verse bloemen voor een goede prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat Volbeda bloemen tijdens alle 5 de veildagen van de week aanwezig is op de bloemenveiling in Aalsmeer. Meteen na het veilen worden de bloemen met gekoeld transport vervoerd naar Heerenveen alwaar de bloemen in het magazijn wederom worden gekoeld in de twee koelcellen die ruimte bieden aan 30 veilingkarren. Zo kunnen de bloemen gegarandeerd vers worden aangeboden aan de klant.

Wij bezorgen overal in Nederland

In ons magazijn aan de Uraniumweg in Heerenveen worden de boeketten gemaakt die in heel Nederland worden bezorgd. Aan het einde van de dag worden de boeketten opgehaald door een koeriersdienst, die ervoor zorgt dat de boeketten de volgende ochtend op elk adres in Nederland worden bezorgd. Zo kunnen we onder de naam Bijzondergroen op alle plaatsen Nederland de versheid van de bloemen waarborgen. Geen gedoe met lokale bloemisten waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of deze dezelfde kwaliteit bloemen kunnen leveren.

Succesvolle webwinkel

De boeketten zijn online te bestellen via Volbeda's eigen webwinkel Bijzondergroen. Hiervan is tevens een fysieke winkel te vinden op het Kuperusplein 59 in Heerenveen. Sinds 2012 een uitermate efficiƫnte locatie waarbij de auto snel even kan worden geparkeerd. Hier is ook een groot assortiment verse bloemen en gerelateerde producten aanwezig zoals u dat van ons gewend bent. Een leuk boeket, een eigentijdse kamerplant, een bloeiende buitenplant, of simpelweg een leuk decoratief cadeau, het staat voor u klaar om meegenomen te worden. Ook in deze winkel kunt u zelf een boeket samenstellen dat vervolgens in heel Nederland kan worden bezorgd. Bezorging in Heerenveen is natuurlijk ook geen probleem en kan dezelfde dag nog worden gedaan.