Vandaag bloemen in Heerenveen bezorgen?
Geef uw bestelling door via het contactformulier.


Volbeda Bloemen - Heerenveen

Burgemeester Kuperusplein 59
8442CN Heerenveen
(0513) 84 51 38
info@volbedabloemen.nl

Volbeda Bloemen

Stationsplein 1
8911AC Leeuwarden
(058) 216 40 54
info@volbedabloemen.nl


Openingstijden
Maandag:9.00 tot 18.00uur
Dinsdag:8.00 tot 16.00uur
Woensdag:9.00 tot 18.00uur
Donderdag:9.00 tot 18.00uur
Vrijdag:9.00 tot 18.00uur
Zaterdag:9.00 tot 18.00uur
Zon- en feestdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Over Volbeda Bloemen

De Volbeda winkel op station Leeuwarden
De Volbeda winkel op station Leeuwarden

Volbeda bloemen is al 4 generaties lang een begrip in Friesland. Met de hoofdvestiging in Heerenveen en een stationbloemenwinkel in Leeuwarden is Volbeda 7 dagen in de week bereikbaar voor een royale bos bloemen.

Volbeda bloemen staat bekend om zijn verse bloemen voor een goede prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat Volbeda bloemen tijdens alle 5 de veildagen van de week aanwezig is op de bloemenveiling in Aalsmeer. Meteen na het veilen worden de bloemen met gekoeld transport vervoerd naar Heerenveen alwaar de bloemen in het magazijn wederom worden gekoeld in de twee koelcellen die ruimte bieden aan 30 veilingkarren. Zo kunnen de bloemen van Volbeda bloemen gegarandeerd vers worden aangeboden aan de klant.

Volbeda bezorgt overal in Nederland

In het magazijn van Volbeda aan de Uraniumweg in Heerenveen worden de boeketten gemaakt die in heel Nederland worden bezorgd. Aan het einde van de dag worden de boeketten opgehaald door de betrouwbare koeriersdienst Dynalogic, die ervoor zorgt dat de boeketten de volgende ochtend op elk adres in Nederland worden bezorgd. Zo kan Volbeda Bloemen ook op andere plaatsen Nederland de versheid van de bloemen waarborgen. Volbeda is ook hier beheerder van alle stappen met uitzondering van de bezorging. Geen gedoe met lokale bloemisten waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of deze dezelfde kwaliteit bloemen kunnen leveren.

Succesvolle Volbeda webwinkel

De boeketten zijn online te bestellen via Volbeda's eigen webwinkel Bijzondergroen. Hiervan is tevens een fysieke winkel te vinden op het Kuperusplein 59 in Heerenveen. Sinds 2012 een uitermate efficiƫnte locatie waarbij de auto snel even kan worden geparkeerd. Hier is ook een groot assortiment verse bloemen en gerelateerde producten aanwezig zoals u dat van Volbeda Bloemen gewend bent. Een leuk boeket, een eigentijdse kamerplant, een bloeiende buitenplant, of simpelweg een leuk decoratief cadeau, het staat voor u klaar om meegenomen te worden. Ook in deze winkel kunt u zelf een boeket samenstellen dat vervolgens in heel Nederland kan worden bezorgd. Bezorging in Heerenveen is natuurlijk ook geen probleem en kan dezelfde dag nog worden gedaan.

Volbeda Bloemen kenmerkt zich naast versheid door het grote aanbod seizoensbloemen. Volbeda houdt van bloemen en geniet van de verscheidenheid van de seizoenen en de verschillende bloemensoorten die daarbij horen. Voor een groot veldboeket bent daarom bij Volbeda Bloemen aan het goede adres. Geen saai en gedateerd bladboeket maar uitbundige boeketten vol bloemen die elke kamer en gelegenheid doen stralen.